Skärande element med hjälp av CNC

CNC-SKÄRNING

ANBI-TECH erbjuder produkter som används inom olika industriområden och komponenter av plast, aluminium och metall. En av dess huvudverksamheter är tillverkning av komponenter med hjälp av CNC-maskiner med oscillerande blad.

CNC-skärning sker med hjälp av datorstyrda enheter i CAD/CAM-systemet. Detta gör det möjligt att uppnå optimala resultat när det gäller jämn ytkvalitet på skärkanten och bibehållen termisk stabilitet hos materialet, t.ex. vid skärning av aluminium. Detta är viktigt på grund av användningen av de senaste tekniska komponenterna vid CNC-skärning. Detta innebär också tjänster av hög kvalitet.

CNC-skärning när det gäller bearbetningsmöjligheter ser ut på följande sätt:

  • Skärande och fräsande plotter –
    3100x2100x350 mm (arbetsyta)
  • Skärande och fräsande plotter –
    3100x1700x350 mm (arbetsyta)
  • Skär- och fräsplotter –
    2000x1500x150 mm (arbetsyta)

    Maximal tjocklek beror på möjligheten att bearbeta ett specifikt material

Vi har ett välfyllt lager som gör det möjligt att effektivt välja ut material av högsta kvalitet. När det gäller tätningsmaterial har vi produkter från de största tillverkarna, t.ex: Donit Tesnit, Gambit, Klinger, Polonit, Frenzelit, Hecker Centellelen, Graphite, Grafilit, Sigraflex, Reinz AFM, Teadit, Garlock. Med hjälp av dem utför vi varje beställning som vi får från kunden. Vi kan skära komplicerade packningar.

För att du ska kunna bekanta dig med detaljerna i CNC-skärning och för att lägga en beställning på CNC-skärning (beställning/förfrågan) presenterar vi nedan den viktigaste informationen inom ramen för CNC-skärning.

För att kunna beskriva beställningen (förfrågan) korrekt finns nedan grundläggande begrepp och information om CNC-skärning.

Vad är CNC-skärning?

CNC är en modern bearbetningsmetod som bygger på användning av datorstyrda maskiner. Den möjliggör professionell skärning av olika typer av material med precision och noggrannhet. CNC-skärning kännetecknas av hög kvalitet och precision.

CNC-skärning skiljer sig från traditionella skärningstekniker med olika typer av sågar eftersom den ger bättre resultat och precision i utförandet. Det är ett alternativ som bygger på CNC-teknik – datoriserad numerisk styrning. Det innebär att man i skärningsskedet använder maskiner som har en mikrodator och är numeriskt styrda. Den kan programmeras på vilket sätt som helst, i enlighet med projektets krav. Detta kräver att skärningen utformas i förväg med hjälp av rätt programvara och i ett senare skede utför maskinen bearbetningen exakt enligt kraven i konstruktionen. Detta gör att det inte behövs någon övervakning av arbetstagaren i skärningsskedet.

Array Skärande element med hjälp av CNC

Fördelar med CNC-skärning

  • Hög kvalitet och precision i skärningen. CNC-metoden möjliggör exakt skärning. CNC-skurna delar är intrikat bearbetade, vilket inte skulle vara möjligt med traditionell teknik;
  • Upprepbarhet i skärprocessen och i delarna, vilket innebär att de kommer att se identiska ut efter bearbetningsfasen;
  • Minskade kostnader i form av mindre avfall, vilket precisionen vid CNC-skärning möjliggör.
  • Detta gör att du kan planera din bearbetning med maximal minskning av avfallet;
  • Exakt och jämn skäryta. Efter maskinbearbetningen behövs ingen ytterligare efterbehandling av delarnas kanter som vid användning av traditionella skärningstekniker;
  • Inga konstruktionsändringar, vilket är beroende av CNC-skärmetoden.

Materialformningsprocess

Standardprocessen för tillverkning av en produkt består av tre faser. Dessa är:

  • Datorstödd konstruktion;
  • Fasen där konstruktionen bearbetas till en maskinstyrningsplan – CAD;
  • Fasen för den faktiska tillverkningen – CNC.

Sammanfattning och pris

CNC-datorteknik spelar en viktig roll inom olika tjänste- och industriområden, t.ex. metallbearbetning med numeriskt styrda verktygsmaskiner. De ger möjlighet att automatisera arbetet och öka dess kvalitet och precision. Numera är sådana mekaniseringsprocesser ett oundvikligt inslag. Vi letar ständigt efter innovativa lösningar som ger möjlighet att uppnå en högre kvalitet på produkterna, med hjälp av färre anställda och med bibehållen hög standard. Sådana lösningar är också säkrare att genomföra. Det arbete som tidigare behövde utföras av ett team av arbetare utförs nu av en maskin, med hög kvalitet och precision som människor inte har.

Ekonomisk och kvalitativ effektivitet i samband med att mänsklig arbetskraft ersätts av automatiserade datorsystem är en oundviklig del av den tekniska utvecklingen. I viss utsträckning har maskinerna redan trängt ut människan från arbetsplatsen på grund av deras större kapacitet och precision. Det är troligt att denna process kommer att fortsätta i framtiden.

Varför ska du välja vårt erbjudande?

Vi är en ledande aktör när det gäller genomförandet av serie- och individuella beställningar. Varje beställning utförs på grundval av dokumentation som vi får från kunden eller som utarbetas av vår tekniska avdelning, inklusive användning av anförtrodda material.

Vi har ett brett utbud av utskurna produkter, bland annat:

CNC-skärning – element skurna i PTFE;
CNC-skärning – element skurna i teknisk plast;
CNC-skärning – element skurna i gummi (CR, SBR, NBR, EPDM med distanser);
CNC-skärning – element skurna i värmeisolerande material (kartong, papper, keramiska plattor).
CNC-skärning – element skurna i silikon, Viton FPM, FKM.
CNC-skärning – CNC-fräsning – element som frästs ur aluminium, icke-järnmetaller och plast.

De tjänster som erbjuds dig omfattar även CNC-fräsning och CNC-svarvning samt 3D-skärning. Dessa tjänster utförs med hjälp av modern teknik, med precision och anpassning till kundernas förväntningar. Vi kännetecknas av konkurrenskraftiga priser och snabbt utförande. Därför bör du lita på vårt företag och bestämma dig för att samarbeta med oss redan idag.

Vi bjuder in dig!